J24 Sailtraining: improve your sailing skills!

Als gerenommeerde watersportclubs met het accent op competitief varen zetten de RNSYC u in samenwerking met TWINS Club Bredene graag op weg om kennis te maken met sportief zeilen. Onze J24 vloot staat voor u klaar! Het team van ervaren coaches staan onder het deskundige peterschap van topzeilers Sebbe Godefroid en Frank Dobbels.

1) INITIATIEFORMULE OP J24 (individueel of in teamverband)

Periode: start vanaf het Paasverlof en loopt tot en met de Antwerp Race 2019.

Inhoud van het programma:

Doelgroep: Exclusief voor leden van Twins Club en RNSYC. Zowel individuele boekingen, boekingen per familie of groep zijn mogelijk. Ook voor niet leden kan een boeking binnen de formule van  een tijdelijk dag- of weekend lidmaatschap.

Prijzen: € 60,- per zeilsessie en € 40,- per zeilsessie vanaf de 11e beurt, jongeren t.e.m. 18 jaar genieten van een voor deeltarief van € 40,- voor jongeren

2) ADVANCED J24 programma

 Wedstrijdzeilen als aanvulling op initiaties

Bent u echt gebeten van het wedstrijdzeilen ? Indien u 10 deelnames in het initiatieprogramma achter de kiezen heeft, beiden wij u de mogelijkheid om door te groeien naar het echte werk ! Neem deel samen met één van onze coaches aan het Open Noordzee Kampioenschap (ONZK) 2019 of aan één van de CR wedstrijden voor onze Belgische kust. Ons ultiem doel? Actieve wedstrijdzeilers ondersteunen met tal van doorgroeimogelijkheden als toekomstig bemanningslid op IRC, CR jachten of éénheidsklasse kielboten zoals Draak en SB20 en J24 natuurlijk.

CONTACT EN RESERVATIES

Meer info of reserveren? U kan terecht bij het secretariaat van zowel de RNSYC als de Twins Club, of mail naar sailtrainingJ24@gmail.com.

Neem zeker ook een kijkje op de Facebook pagina, liken mag ! 🙂

De J24

De J24 is een sportieve boot met goede wedstrijd eigenschappen en werd voor het eerst op de markt gebracht door J Boats in het jaar 1975 en gebouwd door Rodney Johnstone. Tot op vandaag is dit een zeer attractieve éénheidsklasse met 5400 boten actief in meer dan 27 landen.

Tijdens wedstrijden wordt de boot normaliter bemand door 5 personen met een maximaal bemanningsgewicht van 400 kilo. Ook het zeilen met een tweetal personen is goed te doen wat de boot erg veelzijdig maakt. Gezien de boot geen bakstagen heeft, een relatief klein zeiloppervlak en zeer wendbaar is, maakt dit de J24 tot een ambitieuze kielbootklasse. Een ideale boot om uw zeiltalent aan te scherpen !

Zowel Twins Club Bredene als de RNSYC beschikken elk over een exemplaar, respectievelijk de EAU NOR en de JIN & TONIC.

Sponsors waar we trots op zijn